• UWAGA! przerwa urlopowa 12-20.08.2017r. Zamówienia będą realizowane od 21.08.2017r. W ramach rekompensaty udzielamy 10% rabat na wszystkie produkty. Wpisz w koszyku kod rabatowy: 280a-31a0 (rabat ważny do 20.08.2017)

Polityka prywatności

Ustawa o ochronie danych osobowych

Wszelkie informacje wysyłane do WOLMAX Rafał Wolny za pomocą strony internetowej zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 133, poz. 883 z poźn. zm.) będą chronione przez firmę i wykorzystane zostaną tylko i wyłącznie do kontaktu z Klientem.

Jakie dane osobowe otrzymujemy, jak je wykorzystujemy?

W celu świadczenia pełnego zakresu usług związanych z zakupem produktów możemy gromadzić następujące dane osobowe: imię, nazwisko, nazwę firmy, adres, numer telefonu, e-mail oraz dane dotyczące formy płatności i dostawy.

Dane te przechowujemy na zabezpieczonych serwerach i nie wykorzystujemy bez wiedzy i zgody Klienta.

Informacje wynikające z korespondencji pomiędzy Klientem a serwisem swiat-obrazow.pl  będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na zapytanie osoby zainteresowanej.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić dane Klienta organom wymiaru sprawiedliwości.

Cookies

Strona swiat-obrazow.pl  wykorzystuje pliki cookies - małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty, mające na celu jego identyfikację. Mechanizm ten wykorzystywany jest również w celach statystycznych. Pliki cookies nie zawierają danych osobowych użytkownika.

Formy kontaktu z Klientami

Wszelkie informacje związane z dokonaniem zakupu na naszej stronie, statusem zamówienia a następnie wysyłką towaru są przekazywane drogą mailową.

Zmiany niniejszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie pełne prawo do modyfikowania zawartości niniejszej Polityki Prywatności oraz jej publikowania na stronie  swiat-obrazow.pl